Connect with us

Comunitat

Pastor: “L’equip de govern del Consell de Mallorca volia polir-se el futur de Mallorca en menys de 48 hores”

El Pi presentarà una esmena a la totalitat als  pressupostos insulars del 2019 perquè “són poc transparents, fets a correcuita i electoralistes”

El grup insular d’El Pi al Consell de Mallorca presentarà una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals  per l’exercici del 2019 perquè “són poc transparents, fets a correcuita i electoralistes”. La formació ha criticat els comptes de l’ens insular per l’any que ve perquè “no reflecteixen els interessos reals dels mallorquins i mallorquines”, en paraules del portaveu del grup regionalista, Antoni Pastor.

Pastor, ha qualificat “d’escàndol polític” els pressupostos i ha lamentat les formes “dictatorials” de com s’han donat a coneixer. Segons Pastor, “volien polir-se part del futur de Mallorca en menys de 48 hores sense cercar el consens de l’oposició però han hagut de rectificar i ajornar el ple fins al dia 27 de novembre”. Pastor ha deixat clar que “així funciona el govern d’esquerres, un govern que no entén que és la democràcia ni la participació, ni la transparència.”

El Ple previst per aquest dijous ha quedat ajornat fins al dia 27 de novembre, davant les protestes de l’oposició

El portaveu d’El Pi també ha comentat que aquests comptes “tenen poc de municipalistes i de socials perquè lleven prop de vuit milions i mig en ajudes directes als ajuntaments i disminueixen les inversions en Gent Gran, entre altres partides. Segons Pastor, “l’equip de govern menteix i maquilla els números perquè també baixen els pressupostos en Cultura i Normalització Llingüística.” Pastor ha afegit que són uns comptes de “campanya electoral” amb la vista posada en els pròxims comicis i “això es demostra perquè s’augmenten en prop d’un 13,5% les partides destinades a publicitar les actuacions dels diferents departaments de l’ens insular.”

“Aquests comptes tenen poc de municipalistes i de socials perquè lleven prop de vuit milions i mig en ajudes directes als ajuntaments i disminueixen les inversions en Gent Gran”, segons ha denunciat Pastor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència