Connect with us

Comunitat

Tres detencions permeten esclarir més de 25 robatoris en domicilis, hotels i locals comercials de Mallorca

En el marc de tres recerques policials diferents

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de tres homes, dos a la zona de Pollença i Alcudia i un altre a la zona de Calviá, per la comissió de nombrosos delictes de robatori en domicilis, habitacions d’hotel i locals comercials de Mallorca.

Els dos detinguts a la zona nord de l’illa, un de 27 anys i un altre de 21 anys, compten amb amplis antecedents policials, per la comissió d’un total de deu robatoris perpetrats en domicilis i en un local comercial d’Alcudia i 10 robatoris en habitacions d’hotel mentre els clients dormien. En un dels robatoris es van apoderar de les claus d’un vehicle que també van sostreure. Més tard es comprovaria que aquest cotxe era utilitzat per desplaçar-se i cometre nous delictes, malgrat no tenir el permís de conduir. Amdós detinguts ja han ingressat a la presó per ordre judicial.

El tercer detingut es tracta d’una persona de nacionalitat espanyola, autor de delictes continuats de robatori amb força. La recerca es va iniciar a arrel diverses denúncies de robatori en establiments de Magaluf i Palmanova, en les quals el detingut actuava en horari nocturn aprofitant que els establiments es trobaven tancats al públic. Per a això violentaba les portes d’accés als locals i sostreia els doblers de les caixes registradores. Fins al moment se li imputen la comissió de cinc robatoris en bars i comerços.

Són tendència