Connect with us

Actualitat

A Son Servera: La platja de sa Marjal permetrà l’accés de cans

L’autorització prohibeix banyar amb sabó l’animal i l’obligació de no abandonar residus ni deposicions

L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat  una modificació de l’Ordenança municipal de l’ús de les platges per tal d’habilitar una zona on estigui permès portar-hi cans.

Amb aquesta modificació es crearà una zona exclusiva, delimitada i ben senyalitzada a la platja de sa Marjal perquè aquests animals hi puguin tenir accés amb les mateixes condicions que a la via i als espais públics. En tot cas, per poder accedir-hi hauran de complir els mateixos requisits que a la resta de vies, com ara estar identificats, evitar danys de l’espai públic o que el responsable en reculli les deposicions immediatament, entre altres.

Per tal que la nova norma no dificulti ni perjudiqui cap part, l’Ordenança també regula algunes limitacions com ara la prohibició de banyar amb sabó l’animal i l’obligació de no abandonar residus ni deposicions, ni a la zona d’arena ni tampoc a l’aigua. No complir amb aquestes obligacions pot ser motiu de sanció.

Per altra banda, cal destacar també que la neteja i el manteniment de la nova zona es durà a terme per part e l’empresa concessionària de la platja, per la qual cosa no comporta cap sobrecost per a les arques municipals.

«Amb aquestes actuacions continuam millorant i afegint serveis als llocs de bany de la nostra costa. Una manera més de donar resposta a les peticions d’alguns usuaris i també de donar un altre valor afegit al turisme de la nostra zona», ha explicat la regidora de Turisme i Hisenda, Margalida Vives, àrea que portarà a terme aquesta iniciativa.

Amb tot, amb aquesta aprovació, i una vegada superats els tràmits administratius, es preveu que l’any que ve els cans ja puguin accedir a la platja.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com