Connect with us

Actualitat

Campos reforma i adequa els principals carrers del poble

Gràcies als diferents Plans de subvencions que el Consell de Mallorca té en marxa

L’Ajuntament de Campos ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 166.000 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests doblers procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d’inversions de competència municipal es troben l’adaptació i condicionament de voreres dels carrers del terme municipal i la pavimentació asfàltica del camí de Son Pesca per valor de 135.500 euros.

Pel que fa al pla especial d’estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics el consistori ha adquirit una camioneta elèctrica amb plataforma fixa amb una inversió de 28.000,00 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 2.500 euros per a la Societat de Caçadors de Campos a través d’una subvenció destinada a Entitats del Municipi.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Sebastià Sagreras Ballester. Durant la visita, Font ha destacat el “caràcter municipalista d’aquestes ajudes” i ha recordat el compromís que va adquirir l’equip de govern amb els ajuntaments.

Són tendència