Connect with us

Societat

L’ Ajuntament de Sant Llorenç donarà 3.000 euros a tots els propietaris que hagin perdut el seu primer habitatge en les inundacions

Amb aquesta iniciativa, el Consistori llorencí pretén agilitzar l’arribada d’ajudes als afectats per tal de pal·liar els danys soferts

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha modificat en un acord de ple, l’aprovació de les bases reguladores de les subvencions pels afectats amb l’objectiu de regular la concessió d’ajuts alsafectats per la torrentada del dia 9 d’octubre de 2018 i poder començar el repartiment dels fons recaptats en els comptes habilitats per l’Ajuntament i on milers de donants anònims hanfet aportacions econòmiques.

Així, l’Ajuntament donarà 3.000 euros a tots els immobles amb us residencial habitats, en el cas d’immobles llogats la meitat serà pel propietari i l’altra meitat pel llogater, 1.500 euros a tots els immobles amb us residencial no habitats, 1.000 euros a tots els immobles amb ús no residencial, 1.500 euros a les comunitats de propietaris i 1.000 euros a tots els explotadors de negocis.

En tots els casos, serà necessari que l’interessat compleixi una sèrie de requisits, així com estarempadronat o residir al terme de Sant Llorenç des Cardassar, ser propietari o llogaterd’immobles situats en l’àmbit d’afectació de la torrentada definit.

Aquesta subvenció no la podran rebre propietaris d’ immobles que amb anterioritat a la torrentada tinguessin caràcter ruïnós ni tampoc els immobles en que els danys es limiten als accessos a habitatges situats en plantes superiors.

Amb aquest acord l’Ajuntament pretén poder agilitzar l’arribada d’ajudes als afectats per tal depal·liar els danys soferts per les greus i fortes pluges que han portat al municipi a una situaciógravíssima i excepcional. En tots els casos, l’Ajuntament s’encarregarà de notificar als afectats que ho hagin sol·licitat els terminis de l’entrega de la documentació requerida, que seran les factures justificatives dels ajuts concedits.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència