Connect with us

Actualitat

Denuncien apagades de llum diàries als carrers de Manacor

Segons el regidor socialista, Sebastià Nadal, “l’enllumenat públic del poble presenta problemes de servei dia si, dia no”

Carrers sencers a les fosques durant hores. El regidor socialista a l’Ajuntament, Sebastià Nadal, va denunciar aquest passat dilluns en el darrer Ple municipal celebrat a Manacor, els problemes existents amb el servei d’enllumenat públic a distints indrets de la ciutat. En opinió de Nadal, “l’enllumenat públic del poble presenta problemes de servei dia si, dia no”. Denuncia que aquest fenomen es ve repetint ja des de fa temps. Cap responsable polític de l’Ajuntament va poder donar una explicació exacta sobre els motius que provoquen aquestes interrupcions en l’enllumenat públic. El problema va per barris. Nadal explica que fa uns dies el problema es va fer extensius a diversos carrers de la barriada de Sa Torre, dies després el problema es va estendre per la zona de Na Capellera i aquest passat dilluns la part de dalt del Passeig de Na Camel.la també presentava problemes de servei.

Nadal va instar al govern municipal a parlar amb l’empresa adjudicatària del servei, en aquest cas Endesa, per tal d’esbrinar les causes reals que provoquen les apagades de llum diàries als carrers de Manacor.

Són tendència