Connect with us

Oci i Cultura

Les platges de Cala Pi i Cala Mosques tornaran a lluir la bandera d’Ecoplayas

Distintiu estatal que valora la qualitat turística i medi ambiental dels arenals

Les platges de Cala Pi i Cala Mosques tornaran a lluir la propera temporada, la bandera d’Ecoplayas, distintiu estatal que valora la qualitat turística i medi ambiental dels arenals. La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor, Lucia Escribano i el de Medi Ambient, Jaume Tomàs, assistiren al Congrés i Exposició Internacional de Platges, que enguany s’ha celebrat a Alcúdia, per recollir les banderes del terme municipal de Llucmajor.

Cala Pi lluirà aquesta bandera per quart any consecutiu mentre que per Cala Mosques serà el segon.  La bandera d’Ecoplayas és un distintiu que es lliura a les millors platges d’arreu del territori espanyol. Aquest guardó reconeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, amb l’objecte de difondre els seus esforços i innovacions. Per aconseguir aquesta bandera, es tenen en compte aspectes mediambientals i de serveis com ara la qualitat dels arenals, de les aigües, equipaments i serveis de platja, certificacions especialitzades, normalització i accessibilitat, control de l’erosió, etc.

L’objectiu del Congrés anual, organitzat per ATEGRUS, és oferir una visió tècnica global de tots els aspectes relacionats amb el món de les platges i aplicació de les darreres tecnologies per la seva gestió. Al mateix temps el congrés inclou una exposició de productes i equipaments de les principals empreses del sector (maquinària de neteja, equipament de salvament i adaptació per persones amb discapacitat, equips de control d’erosió, programes de gestió, etc.). L’organització d’aquest Congrés és qui té la competència per l’atorgament de les Banderes Ecoplayas, guardó que reconeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, amb l’objecte de difondre els seus esforços i innovacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència