Connect with us

Actualitat

Ses Salines convocarà una línia de subvencions per instal·lar sistemes d’energia solar

L’objectiu és incentivar a la població per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia solar a través de la instal·lació de sistemes adients

L’Ajuntament de Ses Salines va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics representats a la cambra municipal, a través d’una moció presentada per l’equip de Govern (Endavant) per via d’urgència, la creació d’una convocatòria de subvencions per incentivar la instal·lació de sistemes d’energia solar per a l’aprofitament tèrmic o elèctric.

Així, s’inclourà als pressupostos de 2019 una partida econòmica per a potenciar aquesta iniciativa entre la població i instar als ciutadans a apostar per les energies renovables.

Segons ha explicat el batle, Bernat Roig, “era el darrer punt d’acord mitjançant els quals es van aprovar els pressupostos de 2018 amb el PP. En un principi es preveia una modificació d’ordenança, però s’ha estimat més convenient la creació d’una línia de subvencions ad hoc”.

Debatut al ple i analitzada la proposta amb el personal tècnic es decideix crear una línia de subvencions específiques en lloc de bonificar l’impost.

Hores d’ara, només cal analitzar i redactar les bases reguladores de la convocatòria que es farà amb el consens dels grups polítics.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència