Connect with us

Actualitat

LUMSA embruta el ple de Manacor

Pedro Rosselló va convidar a la regidora de Més -Esquerra, Cristina Capó, a denunciar en els jutjats qualsevol mena de favoritisme que hagi pogut existir referent a l’empresa adjudicatària del servei de la recollida de residus

El ple celebrat aquest passat dilluns a Manacor va destacar novament per la falta de debat i l’agilitat de la sessió que va permetre que acabés una hora abans de la mitjanit. Fet poc habitual en les sessions plenàries que celebra el Consistori, acostumat a esgotar fins a l’últim segon de la sessió abans d’arribar a les 00:00 hores.

L’únic punt que va originar una mica de debat, en l’apartat de precs i preguntes, va ser arran d’una pregunta formulada pel regidor de Podem, Carles Grimalt, al delegat de Medi Ambient, Pedro Rosselló, que feia referència a l’empresa adjudicatària del servei de recollida de residus urbans, LUMSA. Grimalt va demanar a Rosselló que fes una valoració sobre la qualitat del servei que presta aquesta adjudicatària. Rosselló va respondre que fins avui, hi havia algunes coses per millorar quant a la qualitat del servei de neteja, que s’estava treballant en aquest sentit, però que no podia respondre de les futures actuacions de l’empresa al respecte. Rosselló va aprofitar la resposta a Grimalt, per tirar en cara a la regidora de Més – Esquerra, Cristina Capó, unes declaracions que havia efectuat recentment en una entrevista publicada en la revista local Cent per Cent, on, segons el parer de Rosselló, havia efectuat unes “greus insinuacions” sobre l’última concessió del servei de recollida de residus.

Capó, en referència al plec de condicions, va dir que el fet que solament s’haguessin presentat dues empreses a aquest concurs “feia pensar”

Capó, en referència al plec de condicions, va manifestar que el fet que solament s’haguessin presentat dues empreses a aquest concurs “feia pensar”. Capó, en resposta a Rosselló, va dir que en cap moment el va acusar de què aquesta adjudicació s’hagués efectuat “a dit” perquè “no dispòs de proves per dir-ho”, però que “crida molt l’atenció que aquesta adjudicació hagi recaigut novament sobre la mateixa empresa que havia ofert un servei molt regular en l’anterior contracte, i que ni tan sols va ser expedientada en el seu dia per incomplir el plec de condicions”. Rosselló recriminar a Capó que amb aquest tipus d’afirmacions l’única cosa que aconsegueix és sembrar dubtes al respecte i va convidar a la regidora nacionalista a què presentes una denúncia en els jutjats davant qualsevol mena de favoritisme que hagi pogut existir referent a l’empresa en qüestió. Finalment, Rosselló va manifestar que a títol personal estudiarà si finalment decideix o no denunciar a la regidora Capó per les seves “insinuacions” sobre un possible favoritisme en favor de LUMSA en l’adjudicació d’aquest servei.

Rosselló va manifestar que a títol personal estudiarà si finalment decideix o no denunciar a la regidora Capó per les seves “insinuacions” sobre un possible favoritisme en favor de LUMSA

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com