Connect with us

Actualitat

Obres en el carrer de Ciutat de Manacor provoquen queixes de comerciants i veïnats de la zona

Alguns residents de la zona no han pogut treure els cotxes de dins les portasses davant la manca d’avís, va queixar-se el regidor, Miquel Oliver

La companyia Redexis Gas, una de les principals companyies dedicada al desenvolupament i operació de xarxes de transport i distribució de gas natural arreu de l’Estat, va començar aquest dilluns les obres de canalització en el carrer de Ciutat de Manacor. En principi, aquestes obres s’haurien d’haver executat durant la primera quinzena del passat mes d’octubre, però no va ser així. Segons la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manacor, Maria Isabel Bauzá, la companyia el passat divendres devers migdia va comunicar a l’Ajuntament que aquesta setmana tenien intenció de començar les obres i que es podrien perllongar durant 15 dies, aproximadament. Aquest fet ha provocat que aquesta via situada al centre de la ciutat, hagi quedat tancada al transit rodat de vehicles.

Però sembla que no ha sigut aquest l’únic contratemps. El regidor de Més -Esquerra, Miquel Oliver, va transmetre aquest dilluns a la sessió plenaria el malestar de molts de veïnats i comerciants que no van ser advertits de l’inici de les obres. Els comerciants han expressat la seva preocupació davant la possibilitat que les obres es puguin perllongar en el temps, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal. Oliver també va deixar constància que molts de veïnats no han pogut treure els cotxes de dins les portasses davant la manca d’avís. La regidora d’Urbanisme, Bel Febrer, va manifestar que les obres en qüestió no eren de competència municipal i que l’empresa disposa d’un permís vàlid durant tot el 2018 per poder dur a terme l’execució de les obres de canalització. Maria Isabel Bauzá, reiterar que en principi aquestes obres s’haurien d’haver executat el mes passat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com