Connect with us

Actualitat

Detingudes dues persones per cultiu i venda de droga a Porreres

Desmantellada una plantació de ‘maria’ composta per 204 plantes

Els agents també localitzaren un revòlver amb cartutxos de 9 mm que els detinguts tenien a l’interior del domicili.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home i una dona com a presumptes autors de delictes de cultiu per a l’elaboració de droga i defraudació del fluid elèctric.

Efectius de la Guàrdia Civil de Manacor van tenir coneixement d’un possible punt de venda de drogues situat en un habitatge de Porreres. Després de nombroses gestions i vigilàncies discretes van localitzar el domicili que s’estava utilitzant com a punt de venda de droga al poble.

Amb l’ordre judicial d’entrada i registre, es va procedir a registrar l’immoble. Els agents van trobar tres habitacions dedicades a la producció de ‘maria’. A la primera sala estava la plantació en estat de fluorescència avançat pròxim a la seva recollida, la segona era dedicada a les plantes de menys temps de sembrat i una tercera destinada a l’assecament de les plantes. A l’interior de l’immoble s’havia establert una sofisticada instal·lació elèctrica, connectada il·legalment a la xarxa. Tot això perquè el rendiment de les plantes fos major i més ràpid. En total es van confiscar 204 plantes de ‘marina’. Els agents també localitzaren un revòlver amb cartutxos de 9 mm que els detinguts tenien a l’interior del domicili.

 

Són tendència