Connect with us

Actualitat

Presentades més de 900 sol·licituds d’ajudes per les inundacions al Llevant

El Govern ja ha pagat 1,1 milions d’euros en ajudes als damnificats

El Govern balear ja ha pagat 1,1 milions d’euros en ajudes als damnificats per les inundacions al Llevant de fa un mes i, en aquests moments, segons dades provisionals de l’executiu, s’estan tramitant 904 expedients de sol·licitud d’ajudes.

Els 1,1 milions corresponen a ajudes socials per 317 persones que es van trobar en una situació d’emergència després de les fortes pluges.

La setmana que ve el Govern abonarà 1,4 milions a 33 empreses afectades. A més, hi ha altres 70 expedients d’empreses que estan sent tramitats, segons les dades ofertes aquest divendres per la portaveu de l’executiu autonòmic, Pilar Costa, després de la reunió del Consell de Govern.

Costa ha insistit que es tracta de dades provisionals i que els expedients precisen de la corresponent documentació.

Els 904 expedients corresponen a 317 ajudes d’emergència social, 103 d’empreses, 259 d’habitatges, 7 per defunció de persones en la riuada, 143 vehicles i 75 agràries

La també consellera de Presidencia ha demanat “tranquil·litat” perquè les ajudes s’aniran concedint i que, per agilitar els tràmits, s’han obert “finestretes úniques” als ajuntaments afectats.

Els damnificats poden presentar la seva sol·licitud d’ajudes a l’administració autonòmica fins al 31 de gener de 2019, si é el termini de l’agràries, les del FOGAIBA,  finalitzen aquest divendres. Els 904 expedients corresponen a 317 ajudes d’emergència social, 103 d’empreses, 259 d’habitatges, 7 per defunció de persones en la riuada, 143 vehicles i 75 agràries.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *