Connect with us

Oci i Cultura

Jazmina Cabanillas guanya el XV Concurs de Cartells dels Cossiers de Manacor

L’Escola de Mallorquí ha fet públics els recorreguts que faran els Cossiers en les seves dues sortides

Per quinzè any consecutiu l’Escola Municipal de Mallorquí ha convocat el Concurs de Cartells dels Cossiers, que va adreçat a alumnes escolaritzats al municipi de Manacor nascuts entre el 1996 i el 2002, amb l’objectiu que el treball guanyador es convertesqui en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers, que enguany són el divendres 26 de maig (dia del pregó de les Fires i Festes) a les 17 h, i el diumenge 4 de juny (festa del Sant Crist o Cinquagesma) a les 19 h.

La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Jazmina Cabanillas Keller, de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover. Les dues finalistes han estat: Emma Gallardo Gomila, de 2n d’ESO del col·legi de St. Vicenç de Paül, i Júlia Fermina Espinosa Barrios, de 4t d’ESO del col·legi La Salle.

A més, des de l’Escola de Mallorquí han fet públics els recorreguts que faran els Cossiers en les dues sortides que fan cada any. La primera, coincidint amb el pregó de Fires i Festes de dia 26 de maig, començarà a ca la dama, al carrer de Covadonga, 25. Des d’allà seguiran els carrers de la Princesa, d’Espanya, de Francesc Gomila, de Sant Isidre, del Nord, de Sant Roc, de la Verònica, de Cervantes, de Pius IX i d’en Salas abans d’arribar al passeig de n’Antoni Maura. Des del passeig arribaran al carrer de l’Amargura, la plaça del Palau, la plaça de sa Bassa, els carrers d’en Francesc Gomila, del Llaurador, d’en Joan Lliteres i el carrer del Convent abans d’arribar al claustre per acompanyar la pregonera d’enguany i les autoritats en l’acte oficial d’obertura de les Fires i Festes.

L’altra sortida dels cossiers se celebrarà dia 4 de juny a les 19 h, coincidint amb la Festa del Sant Crist i Cinquagesma. Aquest dia els cossiers tornaran sortir de ca la dama, al carrer de Covadonga, 25 i seguiran el seu recorregut pels carrers de Murillo, la plaça de Sant Jaume, el carrer d’en Joan Lliteres, la plaça de sa Bassa i la plaça del Palau.

 

Són tendència