Connect with us

Comunitat

Els jutjats de Palma es queden tres dies sense Internet

Segons el sindicat CSI-F, no es pot accedir al Col·legi d’Advocats, els auxilis no poden gestionar el correu, no es pot accedir als arxius de les empreses externes ni accedir a la comanda de material

La Central Sindical Independent de Funcionaris (CSI-F) ha assegurat aquest dimecres que els jutjats de Palma “segueixen sense Internet” i no “s’espera recuperar-la com a mínim en tres dies més”, segons les previsions del Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) del Ministeri de Justícia.

En un comunicat, assenyalen que per si no fos suficient el “caos informàtic existent en els jutjats, ara s’afegeix el problema causat pel virus informàtic” pel que “solament funciona el relacionat amb el Ministeri (la intranet, entre altres serveis)”.

Segons detallen, no es pot accedir al Col·legi d’Advocats, els auxilis no poden gestionar el correu, no es pot accedir als arxius de les empreses externes ni accedir a la comanda de material ni tampoc a la missatgeria de més de dos quilos. A més, expliquen que no es pot realitzar cap gestió.

D’aquesta manera, asseveren que aquestes circumstàncies, unides al greu problema informàtic dels jutjats, està provocant, “un retard enorme en els expedients judicials”.

Són tendència