Connect with us

Societat

L’Audiència Nacional no considera un delicte de terrorisme voler atemptar contra Pedro Sánchez

Detingut a Terrassa un franctirador que hauria planejat matar al president del govern espanyol

L’Audiencia Nacional se’n renta les mans. L’Audiència Nacional no considera que voler atemptar contra el president del govern, Pedro Sánchez, correspongui a un delicte de terrorisme. Ho deixa en una proposició d’homicidi d’autoritat.

Patricia López -periodista de Público que ha destapat el cas juntament a Carlos Enrique López- ha explicat aquest dijous a diversos mitjans, que els Mossos han detingut a Terrassa un franctirador que hauria planejat matar Pedro Sánchez. Es tractaria de Manuel Murillo Sánchez, un tirador expert de 63 anys. Aquesta voluntat estaria motivat per l’ordre d’exhumació de les restes de Franco per part del govern socialista.

Els Mossos d’Esquadra -segons explica Publico- van rebre la informació i va començar la investigació del presumpte franctirador. Un vigilant nocturn de grans edificis o garatges, que havia de dur armes. Arran de l’escorcoll del seu domicili van trobar una quinzena d’armes de foc, entre elles un fusell d’assalt militar Cetme, una metralladora txecoslovaca i quatre rifles d’alta precisió. Unes armes que poden encertar a un objectiu de fins a 1.500 metres de distància. També duia dues pistoles dins el cotxe en el moment de la detenció.

Són tendència