Connect with us

Actualitat

Passa a disposició judicial l’home que va provocar la mort d’una dona a Manacor per un robatori amb violència

L’autor és un jove de 28 anys d’edat, d’origen marroquí

En el moment de la detenció duia la jaqueta, la gorra i la bicicleta, de manera que es preparava per tornar a delinquir, segons ha informat la Policia.

Diumenge passat, agents de la Policia Nacional van detenir un jove de 28 anys, d’origen marroquí, per un delicte d’homicidi després d’haver tirat en terra a una dona per robar-li la bossa de mà. A més d’aquest fet, el jove també estar implicat en altres dos robatoris amb violència i intimidació i un robatori amb força en un domicili.

Els fets van succeir el passat cap de setmana, quan el detingut va cometre fins a tres robatoris amb violència i intimidació i un robatori amb força. En el moment de la detenció duia la jaqueta, la gorra i la bicicleta, de manera que es preparava per tornar a delinquir, segons ha informat la Policia.

Els agents, després de detenir l’autor dels fets, va practicar un registre al seu domicili el mateix diumenge horabaixa, recuperant efectes dels robatoris comesos, així com la bicicleta que utilitzava per cometre els delictes a peu de carrer. Aquest matí ha passat a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, a Manacor.

 

Són tendència