Connect with us

Comunitat

La torrentada del Llevant arriba al Parlament

Prohens ha qüestionat que no es tanquessin carreteres quan ja circulaven vídeos de la riuada i Cladera acusa al PP “d’oportunisme polític ” i “d’utilitzar a les víctimes”

El debat polític sobre les greus inundacions que va sofrir el passat dia 9 d’octubre bona part del Llevant de Mallorca ha arribat aquest dimarts al Parlament. I ho ha fet amb força. La portaveu del PP, Marga Prohens, ha qüestionat que no es tanquessin carreteres quan ja circulaven vídeos de la riuada, que es col·lapsessin les línies de l’112 i que la consellera no hagi facilitat als partits el registre d’emergències, el CAD. La consellera Catalina Cladera ha acusat al PP “d’oportunisme polític” i “d’utilitzar a les víctimes”.

“Com pot ser que els serveis d’emergència no actuessin quan se’ls informa que hi ha persones en el torrent? Que no es tanquessin carreteres quan ja hi havia vídeos de cotxes arrossegats en els torrents? Que cridis a l’112 i et diguin que les línies estan col·lapsades?”, ha pronunciat Prohens citant les paraules d’una afectada per la riuada, per passar a demanar a “l’encara” -en paraules de la popular- consellera Catalina Cladera, responsable d’emergències, si no creu que “és moment d’entregar el CAD”, el registre d’emergències. “Segueixen sense passar-ho i serà perquè amaguen alguna cosa”, ha apuntat Prohens, que ha acusat a la consellera de “perdre la seva credibilitat”.

Són tendència