Connect with us

Actualitat

Llucmajor i els sindicats signen l’acord per la carrera professional dels empleats públics

Falta que sigui  ratificat per la Mesa General de Funcionaris i també s’ha d’incloure en la modificació del conveni col·lectiu del comitè d’empresa

Els representants del pacte de govern (PSOE- Més-PI) i els dels sindicats, han signat aquest dilluns els principis generals universals segons els quals es regirà la carrera professional dels empleats públics de l’Ajuntament de Llucmajor. Cal recordar que el cobrament de la carrera professional havia estat suspesa per la delegació del Govern central a les Illes Balears.

Amb aquesta signatura del document marc es recupera el dret de tots els empleats a què se’ls reconegui la seva formació tant dins com fora del seu lloc de treball. En el document s’apunta que la carrera professional “ha de contribuir a l’actualització i perfeccionament de la qualificació d’aquest personal i a la millora de la prestació del servei al ciutadà”.

L’acord signat avui ha de ser ratificat per la Mesa General de Funcionaris i també s’ha d’incloure en la modificació del conveni col·lectiu del comitè d’empresa dels empleats laborals.

Tenen dret a percebre la carrera professional, tots els empleats públics de l’Ajuntament de Llucmajor a excepció del personal eventual i el d’alta direcció.

Segons el calendari d’implantació de l’acord, a partir de l’1 de gener de 2019 els empleats públics de l’Ajuntament de Llucmajor ja percebran el 55 per cent de la ca- rrera professional i el 45 per cent restant, és a dir, el 100 per cent, el dia 1 de gener de 2020.

A l’acte de signatura hi han assistit els representants sindicals de cada partit de l’equip de govern: el batle de Llucmajor, Gori Estarellas (PSOE); el regidor i tinent de batle de Més, Jaume Tomàs i la regidora d’EL PI, Maria Antònia Gil, en substitució del tinent de batle, Bernadí Vives.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència