Connect with us

Actualitat

Son Servera sensibilitza els joves sobre els perills de les drogues

La regidoria de Joventut ha organitzat xerrades informatives a l’IES Puig de Sa Font

Aquesta setmana els alumnes de l’IES Puig de Sa Font han pogut conèixer una mica més el món de les drogues. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament, ha dut a terme una sèrie de xerrades sobre aquest tema pels diferents grups de l’Institut per a la reducció de riscs amb les drogues.

Així, els alumnes de 1r i 2n d’ESO han après la composició de les principals drogues actuals, els seus efectes, perills i també com actuar davant de situacions de risc provocades per aquestes com sigui un coma etílic o una sobredosi.

Un tema que ha resultat de molt interès pels estudiants qui conviuen habitualment amb aquests tòxics. Totes les conferències han abordat temes propers i s’ha parlat de drogues tan habituals com el tabac, l’alcohol o les begudes energètiques; unes drogues que moltes vegades no es perceben com a tal.

La idea d’aquestes xerrades és no només donar a conèixer els perills de les drogues sinó també conscienciar i fer reflexionar als joves de perquè s’introdueixen a aquest món intentant fer un exercici de pros i contres perquè ells mateixos puguin prendre la decisió final.

En total més de 350 alumnes han pogut escoltar aquestes conferències que també els han introduït continguts relacionats amb la presa de decisions, la responsabilitat o la importància de l’entorn a l’hora de consumir drogues, entre altres.

Són tendència