Connect with us

Agenda

El reconegut pintor i escultor, Nils Burwitz, exposarà a s’Agrícola

L’exposició serà inaugurada el dissabte dia 3 de novembre i es podrà visitar fins dia 17 del mateix mes

Nils Burwitz, és un artista amb una dilatada trajectòria professional a escala internacional. Nils és l’autor dels vitralls de les esglésies de Santa Eulàlia de Palma (1993) i el monestir de Lluc (1994). També ha realitzat L’ergoline training Centre de Windhagen a Alemanya (1999). Autor de l’escultura de la plaça de la Concòrdia a Sa Pobla (2005). Ha estat homenatjat per la seva carrera per crítics de renom com Awrd. Nils ha rebut distincions de la talla de “Prix de la Ville de Monaco” (1980) i és premi Ciutat de Palma (1981).

Nils és l’autor dels vitralls de les esglésies de Santa Eulàlia de Palma (1993) i el monestir de Lluc (1994). També ha realitzat L’ergoline training Centre de Windhagen a Alemanya (1999).

Hi ha obra seva a Library of Congress Washington, Museu Ludwig de Colònia, Museu de Cambridge i també al Victoria and Albert Museum London.

Burwitz ha estat convidat a fer una exposició individual de la seva obra a la seu de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor. La inauguració tindrà lloc el dissabte 3 de novembre a partir de les 19.30 hores, i es podrà visitar fins al dia 17 de novembre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència