Connect with us

Esports

Nadal exporta a Cancún (Mèxic) una filial de la seva Acadèmia de Tenis de Manacor

El nou projecte, constarà de vuit pistes de tenis, una de pàdel, gimnàs i un museu a l’hotel Gran Palladium a Costa Mujeres, propietat de l’empresari eivissenc Abel Matutes

El tenista Rafel Nadal ha anunciat aquest dimarts que el pròxim mes de novembre inaugurarà una acadèmia de tenis en un complex turístic situat a Cancún (Mèxic), filial del centre d’alt rendiment que dur el seu nom a Manacor i primera que obri a l’estranger. “És la nostra primera expansió fora (de Manacor) i per a tots nosaltres i per a mi és un motiu de satisfacció i orgull”, ha assenyalat Nadal al referir-se al nou projecte, que constarà de vuit pistes de tenis, una de pàdel, gimnàs i museu a l’hotel Gran Palladium a Costa Mujeres (Cancún), propietat de l’empresari eivissenc Abel Matutes.

La presentació de l’acadèmia de tenis de Nadal al carib mexicà ha coincidit amb la celebració del segon any de funcionament del seu centre de Manacor. Nadal ha resumit el que ha estat la trajectòria de la seva acadèmia en aquests dos anys i ha assegurat que sent “una gran satisfacció personal” pels objectius assolits fins ara.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència