Connect with us

Esports

El Consell anuncia millores a l’hipòdrom de Manacor

La climatització de la tribuna i el tancament de les pistes de competició per millorar la seguretat del públic, les prioritats

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha explicat que enguany “serà un any d’inversions amb l’objectiu de millorar les instal·lacions” dels hipòdroms que depenen de la institució insular durant la presentació del 84º Gran Premi Nacional de Trot.

En aquest sentit, es modificarà el conveni amb el Patronat Municipal d’Esports de Manacor per poder invertir en l’hipòdrom del municipi i dur a terme la climatització de la tribuna i el tancament de les pistes de competició “per millorar la seguretat del públic”.

Respecte a l’hipòdrom de Palma, Ensenyat ha assegurat que “a Son Pardo, el principal hipòdrom de Balears, també es preveu fer una sèrie de millores”, segons ha recollit el Consell de Mallorca en una nota informativa.

Quant al trofeu, participaran un total de 15 poltres i es realitzarà un carrera Premium (PMU), que serà retransmesa en directe pel Canal Equidia, així com també pels canals autonòmics IB3 Televisió i Canal 4. La jornada es realitzarà el dissabte i el diumenge i es disputarà a Son Pardo.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència