Connect with us

Esports

L’East Mallorca Cup 2018 de Cala Millor reunirà els millors equips europeus de futbol femení sub14

Tots els partits es jugaran al nou camp de futbol del nucli costaner

Cala Millor es convertirà per segon any consecutiu en la seu de l’East Mallorca Cup, un torneig organitzat per l’empresa Menorca Events amb la col·laboració del Consorci de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera que té la intenció de promocionar el nucli costaner de Cala Millor com a proposta turística més enllà del sol i la platja.

El torneig reunirà els millors equips europeus de futbol femení sub14. Enguany hi participen deu clubs. A escala local, el representat de les illes és la Selecció de Mallorca, mentre que a escala nacional hi trobem el Real Club Esportiu Espanyol, l’Atlètic de Madrid, l’Athlètic Bilbao i el C.E.Sant Gabriel. Internacionalment jugaran el torneig la Federació de Futbol de Bremer, el Futbol Club Chertanovo Moscú, l’Inter de Milà, el Boldklubenn AF 1893 i el Paris Saint-Germain.

Els promotors d’aquesta iniciativa són l’empresa d’esdeveniments Menorca Events i el Consorci de Turisme, qui comparteixen la idea de promocionar tant el futbol base femení, moltes vegades en desigualtat d’oportunitats i amb el qual es pretén seguir en edicions posteriors, com la voluntat de donar a conèixer el destí Cala Millor també a l’hivern i potenciar la desestacionalització de la zona.

Una idea que s’ha volgut ressaltar durant tota la presentació aprofitant la gran diversitat geogràfica de la gent que hi formarà part. A aquesta presentació hi han assistit el president del Consorci i regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolau Bordal, la regidora de Turisme i Hisenda de l’Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives, la regidora d’Esports de Sant Llorenç, Antònia Bauzà així com el president de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Grabiel Nebod, el gerent del Consorci, Jose Maracial Rodríguez, el vicepresident de la Federació Balear de Futbol, Joan Barceló, el d irector regional de Redexis Gas a Balears, Hernando Rayo i també el director-gerent de Mallorca Events, Cristobal Tudurí.

Es podran veure 24 partits en quatre dies de competició

Durant la presentació s’ha fet també un minut de silenci en record a les víctimes de les inundacions del Llevant.

A això s’ha de sumar, que enguany, tots els partits es jugaran al nou camp de futbol del nucli, recentment acabat i que forma part d’un projecte de millora i reforma del Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor.

Pel que fa al calendari, serà el dijous 25 d’octubre a les 16:00h que arrancarà la competició, que s’allargarà fins al diumenge 28, quant a les 11:00h es jugarà la final i es farà l’entrega de trofeus. En total, es podran veure 24 partits en quatre dies de competició.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència