Connect with us

Actualitat

El darrer episodi de pluges a Mallorca ha deixat 177 litres a Lluc i 86 a la Colònia de Sant Pere

No existeixen ara mateix activades alertes per pluges a les Illes

L’episodi de pluges intenses registrat entre aquest dijous i divendres a Mallorca ha deixat registres elevats de precipitacions, sobretot a la zona de la Serra de Tramuntana de Mallorca, amb 177,8 litres per metre quadrat acumulats a Lluc; 86,8 a la Colònia de Sant Pere (Artà) i 81,8 a Muro.

La zona on les precipitacions han estat més intenses i s’han produït inundacions és la situada entre Lluc i Pollença. A Son Torrella han caigut 80,4 l / m² i a Pollença s’han recollit 44,4 l / m² entre ahir i avui, segons ha mesurat l’estació meteorològica situada al nucli urbà.

Hi ha llocs on ha plogut sobretot avui i altres on la pluja s’ha repartit entre els dos dies, com és el cas de la Colònia de Sant Pere on ahir es van registrar 68,6 l / m² i avui altres 18,2 l / m² ; o a Muro on ahir van ser 40 l / m² i avui 41,8 l / m². A Son Servera ahir es van registrar 38 l / m² i avui 3 l / m².

Per aquest dissabte es preveu també algun ruixat ocasional intercalat amb estones de sol arreu de les Illes i de cara a diumenge hi haurà alguns intervals ennuvolats i cel clar. L’Aemet ja no té alertes ara mateix activades a les illes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com