Connect with us

Actualitat

Les persones que ho han perdut tot en les inundacions del Llevant rebran una prestació màxima de 5.500 euros

I 4.000 euros si les pèrdues són parcials

Arran de la valoració de les necessitats feta porta per porta amb les famílies afectades de Sant Llorenç, Son Carrió, Colònia de sant Pere, S’Illot i Canyamel per un equip de treballadors socials de la Conselleria, avui s’ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears la resolució de la consellera de Serveis Socials i Cooperació que aprova les prestacions econòmiques d’urgència social per cobrir despeses immediates de les famílies afectades per les inundacions del Llevant de Mallorca.

Es tracta d’una ajuda econòmica d’emergència per reposar material bàsic per garantir unes condicions bàsiques per romandre a l’habitatge. Això inclou electrodomèstics com gelera, rentadora, cuina, forn, encalentidors d’aigua, calefactor, parament de cuina, roba de llar, mobiliari (taules i cadires, llit, sofà, armari), finestres i portes d’accés a l’habitatge i pintura.

L’import de la prestació econòmica serà variable en funció de les pèrdues patides al domicili habitual, depenent de si han estat parcials o generals. En els casos en què la pèrdua de material ocasionada al domicili hagi estat general, de pèrdua total, s’abonarà l’import màxim de la prestació, que és de 5.500 euros per habitatge/família. En els casos de pèrdues parcials, s’aplicaran els barems establerts a la resolució fins a un màxim de 4.000 euros per habitatge/família.

La publicació avui de la resolució avança els terminis i facilita la tramitació d’aquesta prestació econòmica d’urgència, que té caràcter excepcional, perquè arribi a les famílies afectades el més ràpid possible.

L’abonament de la prestació s’efectuarà d’un sol cop i mitjançant una transferència bancària a la persona beneficiària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència