Connect with us

Actualitat

Una setmana després de la tragèdia: La recerca d’Arthur segueix sense donar resultats

Els especialistes consideren que en el tram de cinc quilòmetres entre Sant Llorenç i Son Carrió, és l’indret amb més probabilitats de trobar el cos del nin

El dispositiu de recerca d’Arthur, el nin de 5 anys arrossegat per la torrentada de Sant Llorenç, no ha donat resultats tampoc aquest dimarts, quan es compleix una setmana després de la tragèdia, encara que el rastreig en diferents punts es mantindrà fins a darrera hora.

“És un treball molt minuciós”, ha assenyalat després de la reunió de coordinació dels organismes involucrats en l’operatiu el director general d’Emergències del Govern, Pere Perelló, que ha confirmat que la recerca s’ha centrat avui en el tram de cinc quilòmetres entre Sant Llorenç i Son Carrió. Tot i que és en aquesta zona on els especialistes consideren més probable trobar el cos del petit, tres equips han cercat per terra en el tram entre Son Carrió i la desembocadura del torrent a S’Illot i a la costa i el mar han intervingut bussos-tres embarcacions de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

“Hem aconseguit acoblar UME (Unitat Militar d’Emergències), Guàrdia Civil i Bombers, hi ha una combinació molt òptima”, ha destacat el responsable autonòmic d’Emergències. Perelló ha posat l’accent en què, un cop passada l’emergència dels primers dies, quan es mantenien esperances de trobar el nin amb vida, ara es fa un rastreig “de cirurgia”. “Quan arribem al final, volem garantir que el desaparegut no està al torrent. Després ja ens centrarem en el mar”, ha subratllat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència