Connect with us

Oci i Cultura

Presentat el programa d’activitats de la Fira del Pebre Bord 2018 a Felanitx

La convocatòria d’enguany compta amb més de 500 expositors i cada any la visiten unes 20.000 persones durant tot el dia

Aquest dimarts s’ha presentat el cartell de la Fira del Pebre Bord, que torna aquest cap de setmana (18, 19, 20 i 21 d’octubre) com a una de les fires de referencia a Mallorca, i enceta les activitats programades per a la temporada de tardor-hivern a Felanitx.

Enguany a proposta del bars de Felanitx, se substitueix la volta de pinxos i tapes per el “Guateque Bord”, una festa gastromusical al Parc de Sa Torre, on es combinarà la gastronomia amb pinxos dels bars participants, i la música de grups locals. La festa marcarà l’inici de la Fira, i a l’entrada es podrà adquirir per 1 euro un tassó reutilitzable.

El dissabte com és tradicional, se celebrarà la Trobada de Gegants que s’inicia a la plaça de Sa Font, amb el passa carrers fins al Parc. També el mateix horabaixa hi haurà la Trobada de balls populars amb els grups Abeniara i S’Estol des Gerricó.

L’horabaixa també s’inaugurarà la fira a partir de les 18 hores amb les carpes dels 28 comerços participants.

La fira del diumenge començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 19:30 de l’horabaixa. S’hi podran trobar mostra d’artesania, productes locals i productes típics de matances i relacionats amb le Pebre Bord. Enguany hi haurà mostra d’animals autòctons.

L’actuació de Teresa Rabal amb el seu espectacle “Veo Veo”, pretén acostar als més petits, però també als més nostàlgics, les cançons que ens han acompanyat durant la nostra infantesa

El plat estrella per l’horabaixa serà l’actuació de Teresa Rabal amb el seu espectacle “Veo Veo”, que pretén acostar als més petits, però també als més nostàlgics, les cançons que ens han acompanyat durant la nostra infantesa.

Finalment a les 20 hores a l’Auditori Municipal es representarà la peça teatral “Barrabassades” a càrrec de Pometes Teatre.

Recordam que la Fira del Pebre Bord compta amb més de 500 expositors i cada any la visiten unes 20.000 persones durant tot el dia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència