Connect with us

Oci i Cultura

Guillem Vicens exposarà a Madrid, Frankfurt i Miami

La VAN GOGH Art Gallery de Madrid, selecciona a l’artista nascut a Santanyí, per a la seva inauguració el dia 19 d’octubre, a més de presentar-ho a dues fires d’art contemporani internacionals

La nova col·lecció de l’artista mallorquí, nascut a Santanyí, Guillem Vicens, desembarca a Madrid en un nou espai anomenat a ser un referent en la cultura i l’art d’avantguarda, la VAN GOGH Art Gallery, representat per la galerista RoxanaPopescu i Lucía Pérez, ambdues amb una gran experiència i estesa trajectòria internacional al món de l’art. La data escollida serà el proper 19 d’octubre a les 19’00 hores, Calle de las Hileras 6 de Madrid, en la qual Vicens presenta una obra matèrica amb la qual ha experimentat volums, textures, esquerdes i ondulacions. Tant el seu vessant escultòric com els viatges que ha realitzat, li han influït molt a l’hora d’escollir el color i el material de les seves obres. El seu últim projecte s’inspira en els quatre elements de la naturalesa i els utilitza com a base per al seu discurs.

L’últim projecte de Guillem Vicens s’inspira en els quatre elements de la naturalesa.

Però aquesta no serà l’única etapa del nou viatge emprès per Guillem Vicens. I és que la pròpia direcció de la VAN GOGH Art Gallery, ha seleccionat l’obra de l’artista per viatjar a la Discovery Art Fair de Frankfurt que se celebrarà del 2 al 4 de novembre. Es tracta d’un de les trobades europees més importants d’Alemanya, en la qual s’esperen més de 20.000 visitants i al voltant de 100 expositors. El públic visita la Discovery Art Fair atretes per les noves tendències artístiques amb artistes emergents així com col·leccionistes interessats en descobrir nous talents i adquirir obres per a museus i col·leccions.

A més de Frankfurt, aquesta nova col·lecció de Vicens, també viatjarà a Nord Amèrica, a la ‘Aqua Art Miami’, organitzada per Art Miami, una fira de gran reconeixement internacional, que se celebra en la setmana de l’Art Basel Miami Beach, la fira més important al calendari de les cites de l’art contemporani i modern a Estats Units, que se celebrarà del 5 al 9 de desembre. “Aqua Art Miami” té la particularitat que se celebra en el Aqua Hotel, un establiment de tall clàssic de South Beach, en el qual es buiden totes les seves habitacions per complet i s’utilitzen com a espais expositius durant els dies que dura la fira.

Són tendència