Connect with us

Esports

Acord històric: Hi haurà equiparació de les quanties dels premis entre els hipòdroms de Manacor i de Son Pardo

L’acord també preveu equiparar les remuneracions salarials dels treballadors d’ambdós hipòdroms

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dimarts un seguit d’acords realment importants pel futur de l’Hipòdrom de Manacor i del món del trot en general. Per unanimitat de tots els grups insulars, el Ple ha donat el vistiplau a una moció d’El Pi on es demanava que es realitzin en un termini breu de temps “totes les inversions necessàries per salvar l’hipòdrom de Manacor i que també s’equiparin les quanties dels premis entre els hipòdroms de Manacor i de Palma”. Aquesta darrera qüestió és una vella reivindicació per part dels cavallistes del Llevant.

El Ple del Consell de Mallorca també ha decidit instar al Departament de Desenvolupament Local i a l’IEHM perquè inclogui en els pressuposts de l’any 2019 una partida específica per poder redactar un Pla de Foment de l’Esport Hípic pels pròxims 5 anys.

El mateix acord contempla que en el nou conveni de promoció de l’esport hípic que se signarà amb la Federació Balear de Trot, a part de l’equiparació de les quanties dels premis, també es prevegi en els pressuposts de 2019 les partides econòmiques necessàries per a poder equiparar les remuneracions salarials dels treballadors d’ambdós hipòdroms.

Finalment, l’acord també preveu que en un termini màxim de dos mesos les obres del bar de l’hipòdrom de Manacor estiguin definitivament acabades i aquesta instal·lació pugui tornar a oferir els seus serveis al públic. El portaveu d’El Pi, Antoni Pastor, que ha defensat la moció en el Ple ha agraït, mitjançant les xarxes socials, la bona voluntat política demostrada pel Conseller de Cooperació Local, Joan Font, perquè aquest seguit d’acords s’hagin pogut dur a terme.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència