Connect with us

Societat

La família de Joana i Arthur: “Lluitam amb totes les nostres forces per sobreposar-nos a la més dura de les proves de la vida”

La família de Joana Lliteras i Arthur han remès una carta per agrair el suport rebut en aquests “durs moments” i l’esforç de tots aquells que segueixen cercant al nin desaparegut

Malgrat els durs moments que estem travessant, lluitant amb totes les nostres forces per sobreposar-nos a la més dura de les proves de la vida; no podem deixar d’agrair a tots aquells que continuen cercant incansablement a Arthur. El nostre petit que segueix desaparegut.

Des del primer moment, no ha faltat la Guàrdia Civil al nostre costat. Infinites gràcies pels treballs dia i nit dels militars de la UME, dels bombers dels diferents cossos de l’illa, l’IBANAT, de membres de protecció civil, a les diferents unitats canines … Ens consta que tots i cada un d’ells han treballat sense descans. Així com agrair la professionalitat de la Policia Nacional i les policies locals de diversos municipis.

Gràcies a la Direcció General d’Emergències, a Creu Roja, al SAMU, als psicòlegs de l’112 i especialment als GEAS de la Guàrdia Civil que prossegueixen la recerca per mar incansablement.

Finalment, no podem oblidar a tots aquells amics i ciutadans anònims que, sense conèixer-nos, s’han organitzat i han cercat a Arthur pel descans de la nostra família. A tots, absolutament a TOTS, moltíssimes gràcies. En els nostres cors ens va quedant tot aquest amor que ens estau demostrant.

Família de Joana Lliteras Planas i Arthur Robinson Lliteras

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència