Capdepera suspèn tots els actes del cap de setmana, excepte la Mostra de la Llampuga
Connect with us

Societat

Capdepera suspèn tots els actes del cap de setmana, excepte la Mostra de la Llampuga

La III Trail gabellina, la Nit de tapes, el Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica i la Paella i Verbena marinera queden suspesos

L’Ajuntament de Capdepera ha decidit declarar tres dies de dol, des d’avui i fins dissabte ambdós inclosos, com a solidaritat amb els gabellins que s’han vist afectats per les inundacions de dimarts passat i amb els pobles veïnats d’Artà i Sant Llorenç. Per aquest motiu, els actes prevists per aquest cap de setmana es modifiquen.

Per una banda, els actes de divendres 12 i dissabte 13 (III Trail gabellina, Nit de tapes, Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica, Paella i Verbena marinera) queden suspesos.

Per altra banda, la XVII Mostra de la Llampuga de diumenge 14 es desenvoluparà tal i com estava prevista però sense representació política ni inauguració institucional. D’aquesta manera a les 12h del migdia s’obrirà la fira fins a les 16 hores i de les 18 hores fins a les 22 hores.

La XVII Mostra de la Llampuga de diumenge  es desenvoluparà tal i com estava prevista però sense representació política ni inauguració institucional

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com