Connect with us

Actualitat

L’objectiu d’avui: Trobar les tres persones desaparegudes, entre elles un nin de 5 anys

“El rastreig d’avui ha de servir per descartar que no hi ha més desapareguts”, ha manifestat la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera

Els equips de rescat rastregen aquest dijous , de forma minuciosa distints indrets del Llevant afectats per les pluges torrencials a on se sospita podrien trobar-se les tres persones que continuen desaparegudes, entre elles un nin de 5 anys, segons ha informat el Govern.

“El rastreig d’avui ha de servir per descartar que no hi ha més desapareguts”, ha manifestat la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera després de la reunió mantinguda al centre de coordinació. Cladera ha explicat que en aquests moments en les tasques de recerca d’aquestes tres persones i en les feines de rehabilitació de les àrees afectades, participen mig miler d’efectius, entre ells de la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Local, Emergències, Protecció Civil , bombers de Mallorca i de Palma, i també de l’Institut Balear de la Natura (l’Ibanat).

El principal objectiu és trobar el nin, la mare, natural de Manacor, va morir arrossegada per la tromba d’aigua, i la parella d’alemanys sobre la qual es té indicis que es trobaven per la zona afectada. D’aquesta missió s’encarrega la Guàrdia Civil.

“Han deixat rastres que podrien estar per la zona arran d’una cridada telefònica que van fer”, ha dit Cladera, qui ha precisat que aquest contacte va ser mantingut amb una amiga de la parella. També una altra de les tasques és identificar les desenes de vehicles disseminats per la localitat de Sant Llorenç, S’illot i Artà, des que dimarts passat van ser arrossegats per la tromba d’aigua. “Cal retirar els trastos i identificar els vehicles”, ha assenyalat.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *