Connect with us

Actualitat

Algaida impulsa una campanya per mantenir el municipi net

La idea pretén mantenir el municipi net amb la col·laboració ciutadana, especialment dels més petits

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa una campanya de civisme que amb el lema “El municipi que volem… un de ben net!” .

Aquesta campanya està dirigida a la població en general però per tal de donar-li més repercussió i per tal d’impulsar la consciència dels més petits i la importància de tenir bones pautes de comportament s’ha creat en el marc d’aquest projecte la “Patrulla Verda”. Un grup format pels alumnes de cinquè del col·legi Pare Bartomeu Pou que després de rebre l’adequada formació, varen recórrer els carrers del municipi amb dos objectius: entrevistar als veïns sobre els hàbits cívics i ambientals de cada un, i llistar les incidències relatives a la brutor i actes vandàlics (pintades a les parets, senyals de tràfic malmeses…) que varen trobar pel carrer.

Segons el regidor de Medi Ambient, Biel Vidal aquesta campanya té com a objectiu principal “sumar esforços per a contribuir a fer d’Algaida, Pina i Randa un entorn net o agradable del qual sentir-mos orgullosos”.

Davant l’èxit de la iniciativa probablement hi hagui més actuacions com la de la “Patrulla Verda” aviat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència