Connect with us

Actualitat

Els col·legis de Sant Llorenç i de s’Illot romandran tancats també aquest dijous

Els centres d’Artà, Cala Millor, Cala Rajada, Capdepera, Colònia de Sant Pere i Son Servera romandran oberts

Davant les informacions de la Direcció General d’Emergències i Interior sobre la situació posterior a les fortes pluges i les torrentades de dia 9, especialment a Sant Llorenç des Cardassar i s’Illot, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ha decidit tancar els centres docents públics de Sant Llorenç des Cardassar (CEIP Mestre Guillem Galmés, CEIP Sant Miquel i CEIP Punta de N’Amer) i de s’Illot (CEIP Talaiot) per demà dijous dia 11 d’octubre. A més també s’ha suspès el transport escolar dels IES Llorenç Garcias i Font (rutes Son Carrió i Sant Llorenç) i Puig de Sa Font (ruta s’Illot).

Els centres d’ Artà (CEIP Na Caragol, CEPA i IES LLorenç Garcias i Font), Cala Millor (CEIP Na Penyal), Cala Rajada ( CEIP S’Auba), Capdepera (CEIP S’Alzinar i IES Capdepera), Colònia de Sant Pere (CEIP Rosa dels Vents) i Son Servera (CEIP Jaume Fornaris i Taltavull i IES Puig de Sa Font) romandran oberts i adaptaran la seva activitat considerant que part de l’alumnat o del professorat no podrà assistir al centre.

Queden suspeses les següents rutes:

Les que arriben als quatre centres tancats
Les que no es poden fer servir per impossibilitat de transitar per part dels autocars: la ruta de la Colònia de sant Pere a IES Artà, la de Son Carrió/Sant Llorenç a IES Artà i la de Colònia de Sant Pere al CEIP Na Caragol d’Artà.

En aquests moments no es té constància de danys importants a les infraestructures educatives, segons ha informat el Govern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència