Connect with us

Actualitat

Els col·legis de Sant Llorenç i de s’Illot romandran tancats també aquest dijous

Els centres d’Artà, Cala Millor, Cala Rajada, Capdepera, Colònia de Sant Pere i Son Servera romandran oberts

Davant les informacions de la Direcció General d’Emergències i Interior sobre la situació posterior a les fortes pluges i les torrentades de dia 9, especialment a Sant Llorenç des Cardassar i s’Illot, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ha decidit tancar els centres docents públics de Sant Llorenç des Cardassar (CEIP Mestre Guillem Galmés, CEIP Sant Miquel i CEIP Punta de N’Amer) i de s’Illot (CEIP Talaiot) per demà dijous dia 11 d’octubre. A més també s’ha suspès el transport escolar dels IES Llorenç Garcias i Font (rutes Son Carrió i Sant Llorenç) i Puig de Sa Font (ruta s’Illot).

Els centres d’ Artà (CEIP Na Caragol, CEPA i IES LLorenç Garcias i Font), Cala Millor (CEIP Na Penyal), Cala Rajada ( CEIP S’Auba), Capdepera (CEIP S’Alzinar i IES Capdepera), Colònia de Sant Pere (CEIP Rosa dels Vents) i Son Servera (CEIP Jaume Fornaris i Taltavull i IES Puig de Sa Font) romandran oberts i adaptaran la seva activitat considerant que part de l’alumnat o del professorat no podrà assistir al centre.

Queden suspeses les següents rutes:

Les que arriben als quatre centres tancats
Les que no es poden fer servir per impossibilitat de transitar per part dels autocars: la ruta de la Colònia de sant Pere a IES Artà, la de Son Carrió/Sant Llorenç a IES Artà i la de Colònia de Sant Pere al CEIP Na Caragol d’Artà.

En aquests moments no es té constància de danys importants a les infraestructures educatives, segons ha informat el Govern.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *