Connect with us

Esports

Demanen si el bar de Son Pardo opera amb contracte d’activitat

En els tiquets de les consumicions no consta l’IVA ni les corresponents dades fiscals de l’empresa explotadora, segons el PP

El PP al Consell de Mallorca, per mitjà de la consellera Catalina Soler, demanarà al conseller de Desenvolupament Local, Joan Font Massot, si ja s’ha signat el contracte amb la nova empresa explotadora del bar i el restaurant de l’hipòdrom Son Pardo i tots dos establiments poden operar d’acord amb la llei.

Soler plantejarà aquesta qüestió en el pròxim Ple ordinari, previst per al 11 d’octubre, ja que aquesta formació ha tingut constància de l’activitat que s’estava duient a terme a la cafeteria del recinte, on se servien refrescs, entrepans i tapes, entre altres productes, com es pot veure en les fotografies adjuntes.

Membres del grup popular han constatat l’activitat en primera persona i han comprovat, entre altres possibles irregularitats, com el personal de la cafeteria expedia els tiquets de les consumicions sense les pertinents dades fiscals de l’empresa explotadora. En l’import cobrat tampoc consta el corresponent IVA, de manera que Soler també demanarà si l’empresa liquida els impostos co- rresponents derivats de l’activitat que dur a terme.

D’altra banda, la consellera popular també demanarà si ja s’ha signat un nou contracte amb el concessionari del bar i restaurant de l’hipòdrom de Manacor, que dur fora de servei des de la passada primavera.

La gestió de l’hipòdrom de Manacor ha estat objecte de dures crítiques durant aquesta legislatura i s’han intensificat aquest any, ja que s’ha registrat un descens notable en el nombre de participants en les carreres de trotons i moltes vegades ni tan sols es cobreix el nombre de places per a la competició.

La consellera popular també demanarà si ja s’ha signat un nou contracte amb el concessionari del bar i restaurant de l’hipòdrom de Manacor, que dur fora de servei des de la passada primavera

El PP al Consell de Mallorca considera que la gestió del gerent de l’Institut de l’Esort Hípic de Mallorca (IEHM) “ha estat marcada per la ineficàcia i una incapacitat manifesta” durant la present legislatura.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *