Connect with us

Oci i Cultura

L’exposició ‘Toni Catany. Cuando ir era volver’ viatja a Mèxic

La mostra, que compta amb unes 150 fotografies, pretén fer una revisió del treball del fotògraf amb una mirada transversal que entrecreua cronologies i geografies

La vida i l’obra de Toni Catany es podria definir com una successió incessant d’anades i tornades -viatges per Llatinoamèrica, EUA, l’Índia i diferents països de la Mediterrània-, entre l’interior i l’exterior, entre els projectes i els records, entre els processos fotogràfics del passat -com el calotip o les polaroids- i les tecnologies actuals -amb l’ús de la càmera digital-. Tots aquests moviments porten amb si una recerca constant de la bellesa i l’harmonia, de fer emergir l’art de la quotidianitat, de crear vincles, construir ponts i de trobar-se a si mateix.

El Centre Cultural d’Espanya a Mèxic, la Fundació Catalunya la Pedrera i la Fundació Toni Catany, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i l’aportació del Govern, presenten des del 10 d’octubre fins al 9 de desembre una exposició de Toni Catany, anomenada  ‘Toni Catany. Cuando ir era volver’. Els comissaris de la mostra són Antoni Garau i AlainD’Hooghe.

L’exposició, que compta amb unes 150 fotografies, pretén fer una revisió del seu treball amb una mirada transversal que entrecreua cronologies i geografies, posant un èmfasi especial en les fotografies realitzades en la seva última etapa, fins al 2013. Una nova mirada a partir d’una aproximació diferent al corpus del treball d’aquest artista, per aconseguir una visió global de la seva obra.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *