Connect with us

Oci i Cultura

Descomptes de fins a un 70 per cent a la Fira d’Oportunitats de la Colònia de Sant Jordi

Mes de 30 comerços i establiments han confirmat la seva participació a la trobada comercial que tindrà lloc el divendres, dia 12

La Colònia de Sant Jordi acollirà el pròxim 12 d’octubre, la XI edició de la Fira d’Oportunitats amb més de 30 comerços i establiments participants i descomptes en tots els productes i articles exposats de fins al 70 per cent.

Segons ha explicat la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Ses Salines, Fina Tur, la fira es celebra a l’Avinguda Primavera amb carpes individuals on els comerços participants podran oferir els seus productes; moda, calçat, articles de decoració i per a la llar, bijuteria, artesania, entre un ample ventall de possibilitats per adquirir productes de primera categoria a preus més que bons.

“L’objectiu de la fira és que els establiments comercials de la zona puguin oferir els seus productes a preus molt beneficiosos i treure al carrer part del seu stock. Un final de temporada que permet als visitants beneficiar-se de grans descomptes i als comerços buidar els magatzems”, ha dit la regidora.

La fira anirà acompanyada de tot un seguit d’activitats programades per entretenir a grans i petits.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència