Connect with us

Comunitat

Les patronals dels bars i restaurants de Mallorca es queixen d’haver fet poca caixa aquest estiu

Afedeco i Restauració de Mallorca han criticat el “desmesurat optimisme” del Govern respecte a l’evolució del turisme en els últims mesos

Les patronals Afedeco i Restauració de Mallorca han assegurat aquest divendres que aquest darrer estiu la majoria dels bars i restaurants han empitjorat els seus resultats i han criticat el “desmesurat optimisme” del Govern respecte a l’evolució del turisme en els últims mesos.

Segons les dues associacions empresarials, l’informe de l’Agència d’Estratègia Turística de les Balears (l’AETIB) respecte al mes de juliol no reflecteix la realitat dels seus sectors, que a l’agost i setembre també han vist reduïda la seva activitat respecte a l’any passat. Afedeco i Restauració de Mallorca han requerit per escrit a l’AETIB que els faciliti les dades de què disposi relatius al comerç i als restaurants per contrastar-los amb la “preocupació” que manifesten els empresaris pel descens de les vendes. Per a les dues organitzacions empresarials, la racionalització turística que es perseguia amb la regulació del lloguer vacacional “no s’ha aconseguit”. “El que s’ha produït és una redistribució de la clientela, el que per a tots dos sectors ha implicat una important disminució en els seus nivells de facturació”, han manifestat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència