Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí vol atorgar la Medalla d’Or al dissenyador Miquel Adrover

L’equip de govern plantejarà la proposta a la Comissió d’Honors i Distincions

L’equip de gonvern de l’Ajuntament de Santanyí ha decidit que proposarà atorgar la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí al dissenyador i artista calongí Miquel Adrover “Ganxo” a la Comissió d’Honor i Disitncions. Per al consistori,ha arribat el moment de reconéixer la trajectòria d’Adrover, especialment després que s’hagi conegut que se li ha concedit el Premi Nacional de Disseny de Moda 2018 del Ministeri de Cultura i Esports.

Segons ha explicat el batle, Llorenç Galmés: “els motius per proposarl’atorgament de la Medalla d’Or a Miquel Adrover són prou coneguts. La sevatrajectòria com a dissenyador de moda són indiscutibles, tot i que l’any passatdigués que es retirava per començar una nova etapa, amb la qual estic convençut també tindrà molt d’èxit”.

Miquel Adrover, nascut a Calonge, comença en el món de la moda a mitjans dels anys 90, i durant 20 anys ha estat considerat com un dels màxims exponents de la innovació i la revolució en el disseny de roba. En aquest temps ha treballat amb alguns dels dissenyadors d’avantguarda com AlexaderMcQueen, i ha presentat les seves col·leccions per tot el món, tot i que bonapart de la seva carrera s’ha desenvolupat a Nova York.

Aquest dijous se li va concedir el Premi Nacional de Disseny de Moda 2018

A l’abril d’enguany, l’artista calongí va obrir una nova etapa amb una exposició a una galeria de Santanyí, on va presentar una exposició que combina fotografia i roba, sota el títol La mort amb prebes torrats. Es tractava d’un recull d’imatges, on hi ha molt de la seva faceta de dissenyador de moda, però que també trenquen amb tot el que havia fet fins ara.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència