Connect with us

Comunitat

Detingut un home per un intent d’homicidi en el Passeig Marítim de Palma

Després que robés la bossa a una clienta d’un establiment d’oci de la zona

Un home de 38 anys ha passat aquest divendres a disposició judicial per temptativa d’homicidi i furt en pretendre atropellar amb el seu vehicle a l’empleat d’un local d’oci nocturn situat en el Passeig Marítim, de Palma. La detenció es va produir dimecres passat devers les 04:15 hores de la matinada, després que robés la bossa a una dona que prèviament ho havia deixat dipositat sobre un tamboret prop de la barra de l’establiment.

El robatori va ser gravat per les càmeres de l’establiment.

El robatori va ser gravat per les càmeres de l’establiment, que van recollir també com l’autor tornava uns vint minuts després al mateix lloc en el seu vehicle, que va deixar estacionat en doble fila davant de la porta d’accés al local. Diversos empleats del local, que es trobaven en aquells moments a l’exterior, van reconèixer el conductor del vehicle com la persona que moments abans havia sostret la bossa a una clienta. Per això, es van dirigir cap al vehicle amb la intenció de retenir-lo fins a l’arribada de la Policia Nacional, col·locant-se el primer d’ells davant del cotxe i el segon al costat de la finestreta del copilot. En adonar-se el conductor de les intencions dels empleats, aquest va accelerar el vehicle obligant a uns d’ells a botar sobre el capó del cotxe per evitar ser atropellat, tot i que va aconseguir escapar en direcció de cap Andratx amb l’empleat agafat al capó del vehicle. Durant un recorregut d’un quilòmetre, el detingut va realitzar constants canvis de direcció i diverses frenades brusques amb la intenció de desfer-se de l’empleat. Una vegada que el vehicle va arribar a l’altura de S’Aigo Dolça, el conductor va començar a maniobrar violentament el cotxe provocant que la víctima sortís despatxat i es copegés violentament contra el terra. A causa d’això va patir un traumatisme cranioencefàlic lleu i diversos hematomes i lesions.

Després d’identificar l’autor del furt de la bossa i posterior intent d’atropellament, la Policia Nacional va detenir aquest dijous al conductor, per un delicte de temptativa d’homicidi i furt.

Són tendència