Connect with us

Actualitat

Operació policial contra el cultiu i tràfic de marihuana a Montuïri, Artà, Cala d’Or i Felanitx

S’ha detingut a 7 persones i 3 més són investigades

La Guàrdia Civil en diferents actuacions policials, ha detingut a 7 persones com a presumptes responsables d’un delicte de cultiu i tràfic de marihuana.

Durant l’època de ‘recol·lecció’ de la marihuana sembrada en cultiu exterior, la Guàrdia Civil va intensificar les tasques de vigilància en zones on se sospitava que podien ser usades amb aquesta finalitat. Durant diversos dies es van dur a terme diverses batudes en els municipis de Montuïri, Artà, Cala d’Or i Felanitx, mitjançant registres en domicilis i inspeccions en finques aïllades del cas urbà, confiscant un centenar de plantes, moltes de les quals tenien una alçada de 2 metres. En alguna de les intervencions es va trobar marihuana en forma de cabdells secs llests per a la seva distribució i venda.

En total han estat requisats 100 quilos de cabdells. Amb aquests serveis s’han desactivat diversos proveïdors de marihuana, així com, nombrosos punts de venda d’aquesta substància. La col·laboració ciutadana ha estat fonamental per localitzar els llocs concrets on se sembrava i collia la substància, segons ha informat el mateix cos policial. A més dels detinguts, 3 persones més són investigades.

 

Són tendència