Connect with us

Esports

Presentat el I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol

Aquest dissabte, a partir de les 19 hores, al Poliesportiu de Na Capellera, Conecta Balear Club Volei Manacor i l’Urbia Volei Palma

El I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol se celebrarà al poliesportiu de Na Capellera dissabte dia 6 d’octubre. “A les 16 h l’equip juvenil masculí manacorí, el Llevant Mobiliari Club Voleibol Manacor, s’enfrontarà al Club Voleibol Pòrtol i més tard, a les 19 h, l’afició podrà veure jugar els dos equips mallorquins que disputen la Superlliga 1: el Conecta Balear Club Volei Manacor i l’Urbia Volei Palma”, ha explicat el president del club, Andreu Mesquida.

A més de la batlessa, el regidor d’Esports i el president del Club Voleibol Manacor, han assistit a la presentació del I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol els jugadors del primer equip Miquel Gallego, Pedro Palacios, Jefferson Rivera i Martin Der Chavarria. “El partit d’aquest dissabte serà l’estrena de l’equip de Superlliga davant l’afició, ens fa molta il·lusió perquè ja s’acosta l’inici de la lliga i el pròxim dia 13 ens estrenam a la màxima categoria a Santander”, ha explicat Pedro Palacios.

“Tothom que vulgui assistir als partits del I Trofeu de Manacor de Voleibol podrà gaudir d’una mostra del que podem arribar a fer amb l’equip de màxima categoria” ha explicat el president del Club, Andreu Mesquida. “Tot i que encara han d’arribar dos jugadors més dissabte tothom podrà veure un tast de les ganes i la il·lusió que hi posam tots per tal que aquesta experiència surti bé, és un gran salt en l’àmbit esportiu i també burocràtic”, ha conclòs Mesquida.

Aquest partit arriba uns dies abans del debut oficial de l’equip a la màxima divisió: la Súperlliga 1, que serà el dissabte dia 13.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència