Connect with us

Esports

Presentat el I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol

Aquest dissabte, a partir de les 19 hores, al Poliesportiu de Na Capellera, Conecta Balear Club Volei Manacor i l’Urbia Volei Palma

El I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol se celebrarà al poliesportiu de Na Capellera dissabte dia 6 d’octubre. “A les 16 h l’equip juvenil masculí manacorí, el Llevant Mobiliari Club Voleibol Manacor, s’enfrontarà al Club Voleibol Pòrtol i més tard, a les 19 h, l’afició podrà veure jugar els dos equips mallorquins que disputen la Superlliga 1: el Conecta Balear Club Volei Manacor i l’Urbia Volei Palma”, ha explicat el president del club, Andreu Mesquida.

A més de la batlessa, el regidor d’Esports i el president del Club Voleibol Manacor, han assistit a la presentació del I Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol els jugadors del primer equip Miquel Gallego, Pedro Palacios, Jefferson Rivera i Martin Der Chavarria. “El partit d’aquest dissabte serà l’estrena de l’equip de Superlliga davant l’afició, ens fa molta il·lusió perquè ja s’acosta l’inici de la lliga i el pròxim dia 13 ens estrenam a la màxima categoria a Santander”, ha explicat Pedro Palacios.

“Tothom que vulgui assistir als partits del I Trofeu de Manacor de Voleibol podrà gaudir d’una mostra del que podem arribar a fer amb l’equip de màxima categoria” ha explicat el president del Club, Andreu Mesquida. “Tot i que encara han d’arribar dos jugadors més dissabte tothom podrà veure un tast de les ganes i la il·lusió que hi posam tots per tal que aquesta experiència surti bé, és un gran salt en l’àmbit esportiu i també burocràtic”, ha conclòs Mesquida.

Aquest partit arriba uns dies abans del debut oficial de l’equip a la màxima divisió: la Súperlliga 1, que serà el dissabte dia 13.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *