Connect with us

Actualitat

Joan Xamena, repetirà com a candidat del Bloc a les municipals de 2019 a Felanitx

“Consideram que encara resten projectes per tirar endavant de cara a la pròxima legislatura”, ha manifestat el candidat

Aquest dimarts s’ha anunciat la candidatura de Joan Xamena, com a candidat del Bloc a les eleccions municipals del pròxim 2019 a Felanitx.
Segons ha anunciat el mateix partit, “ara només queda la ratificació per part de l’assemblea general que també ha d’escollir la resta de membres de la llista”.

Xamena ha valorat positivament la tasca duita a terme per la seva formació durant aquesta legislatura des del govern municipal, gràcies al pacte entre el Bloc, PSIB-PSOE i El Pi. Ha destacat principalment la gestió duita a terme en matèria d’enllumenat públic, neteja o la posada en marxa de noves infraestructures pel municipi, “consideram que encara resten projectes per tirar endavant de cara a la pròxima legislatura”. Joan Xamena ha fet referència bàsicament a la problemàtica de l’aigua, en el 2020 acaba el contracte del servei de recollida de residus (s’haurà de plantejar-se quin model de servei es vol en aquest sentit) o posar en marxa la segona fase de l’hospici de Felanitx, entre altres actuacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència