Connect with us

Actualitat

20 centres d’11 països participen a un seminari sobre internacionalització d’FP a Cala Mesquida

Des d’avui i fins dimecres

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) ha seleccionat a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears com a seu per a organitzar el seminari de contacte de Formació Professional “Internationalisation strategies in VET” que se celebrarà a Cala Mesquida, Mallorca, de l’1 al 3 d’octubre.

Aquest seminari està organitzat conjuntament per 4 agències europees que gestionen el programa Erasmus+ a nivell educatiu: el SEPIE (l’agència espanyola) i les agències de Finlàndia, Hongria i Holanda. L’objectiu d’aquesta trobada és posar en contacte a institucions que imparteixen FP (VET en terminologia europea) amb trajectòria en l’elaboració de projectes Erasmus+ KA102 i KA116 o bé que vulguin millorar la seva estratègia d’internacionalització.

Participen al Seminari fins a 20 centres d’FP, 17 centres estrangers de fins a 11 països europeus i 3 centres espanyols seleccionats pel SEPIE, entre ells el centre de Palma, l’ IES Politècnic. Hi assistiran dues persones per centre educatiu i personal del
SEPIE, de les agències finesa, hongaresa i holandesa, així com membres dels serveis corresponents de la Direcció General d’FP i Formació del Professorat, Conselleria d’Educació i Universitat.

El SEPIE ha triat les Illes Balears per les bones pràctiques que implementa en la gestió de consorcis d’FP i per la bona trajectòria en la gestió dels projectes EuroFP Balears.

Són tendència