Connect with us

Actualitat

20 centres d’11 països participen a un seminari sobre internacionalització d’FP a Cala Mesquida

Des d’avui i fins dimecres

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) ha seleccionat a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears com a seu per a organitzar el seminari de contacte de Formació Professional “Internationalisation strategies in VET” que se celebrarà a Cala Mesquida, Mallorca, de l’1 al 3 d’octubre.

Aquest seminari està organitzat conjuntament per 4 agències europees que gestionen el programa Erasmus+ a nivell educatiu: el SEPIE (l’agència espanyola) i les agències de Finlàndia, Hongria i Holanda. L’objectiu d’aquesta trobada és posar en contacte a institucions que imparteixen FP (VET en terminologia europea) amb trajectòria en l’elaboració de projectes Erasmus+ KA102 i KA116 o bé que vulguin millorar la seva estratègia d’internacionalització.

Participen al Seminari fins a 20 centres d’FP, 17 centres estrangers de fins a 11 països europeus i 3 centres espanyols seleccionats pel SEPIE, entre ells el centre de Palma, l’ IES Politècnic. Hi assistiran dues persones per centre educatiu i personal del
SEPIE, de les agències finesa, hongaresa i holandesa, així com membres dels serveis corresponents de la Direcció General d’FP i Formació del Professorat, Conselleria d’Educació i Universitat.

El SEPIE ha triat les Illes Balears per les bones pràctiques que implementa en la gestió de consorcis d’FP i per la bona trajectòria en la gestió dels projectes EuroFP Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència