Connect with us

Manacor

El voluntariat lingüístic pel català segueix creixent a Manacor

 11 noves parelles que compartiran converses en català reforcen el projecte lingüístic “Amb tu, en català”

Una reunió al molí d’en Beió el passat dimecres 10 de maig va permetre la creació de 8 noves parelles lingüístiques que juntament amb 3 noves parelles que s’hi han afegit aquests darrers dies i les ja existents reforcen la nova temporada del voluntariat lingüístic “Amb tu, en català”.

La reunió va ser organitzada pel Servei Lingüístic municipal i el Centre de Serveis Lingüístics Paraula i fou una reunió informativa sobre el projecte lingüístic a Manacor, en la qual estaven convidats aprenents i voluntaris nous, d’altres de més veterans i gent interessada en aquest projecte però que encara no hi estava inscrita.

El voluntariat està pensat per a persones -catalanoparlants i aprenents- que volen compartir experiències de la vida quotidiana en català, i s’hi poden inscriure en qualsevol moment telefonant al Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor o entrant al web www.paraula.cat.

La campanya posa en contacte una persona que sap parlar català amb una altra que l’ha començat a aprendre i el vol practicar. El voluntari que s’inscriu a la campanya es compromet a compartir 10 hores amb un altre voluntari a fi d’emprar el català per comunicar-se. L’objectiu de totes les activitats és que les persones que viuen al municipi puguin compartir la llengua i el temps d’oci.

Són tendència