Connect with us

Comunitat

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) convocarà 25 noves places de maquinista

Aquesta convocatòria respon a la possibilitat d’incrementar freqüències de tren amb electrificació fins a Sa Pobla i Manacor

El Govern ha donat avui el vistiplau a la proposta de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de convocar distints processos selectius, tant interns com externs, per dotar l’empresa de 25 noves places de maquinista. Serà la primera vegada que es dugui a terme una convocatòria oberta a tota la ciutadania per a maquinistes.

Aquest augment de les places de maquinista està relacionat amb la possibilitat d’incrementar freqüències de tren amb l’electrificació fins a sa Pobla i Manacor, a més de cobrir necessitats organitzatives. La línia de sa Pobla està ja en fase de proves de circulació, i la de Manacor, a punt de concloure la fase d’obres.

Una vegada que el Consell de Govern ha donat el vistiplau a la dotació de les noves places, es posarà en marxa el procés corresponent, que seguirà les passes següents:

— En primer lloc, es convocarà un concurs de trasllats entre les localitats de Palma, Manacor i Inca per a les categories professionals de maquinista i gestor o gestora de circulació o d’estacions.

— Posteriorment, s’obrirà una promoció interna per a la cobertura de places de maquinista, a la qual podrà accedir, una vegada superada la preceptiva prova selectiva, personal d’SFM d’altres categories. La previsió és que aquestes dues primeres fases es puguin completar en el proper trimestre.

— El procés finalitzarà amb una convocatòria oberta per a la cobertura de les places de maquinista que no s’hagin adjudicat en el procés intern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència