Connect with us

Comunitat

El Suprem rebutja anul·lar la sentència del cas Nóos i dóna la causa per tancada

Urdangarin, que es troba a la presó de Brieva (Àvila), va demanar la nul·litat de la sentència del Suprem

El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna d’Iñaki Urdangarin pel cas Nóos. El tribunal ha rebutjat les peticions de nul·litat que va fer la defensa de l’exduc de Palma, condemnat a 5 anys i 10 mesos de presó per malversació, prevaricació, delictes fiscals, frau i tràfic d’influències.

La Sala Penal ha desestimat els incidents de nul·litat d’actuacions que van interposar les defenses d’Iñaki Urdangarin, el seu exsoci Diego Torres i altres condemnats pel cas Nóos. Segons el Suprem, als escrits al·leguen “qüestions estranyes” i no fan referència estricta a la sentència del Suprem del 8 de juny, sinó a la que abans va decidir l’Audiència de Palma. La sala afirma que les queixes que han presentat els condemnats no aporten res de nou que es pugui debatre i, per tant, donen el cas per tancat.

Això vol dir que els tràmits al Suprem ja han finalitzat i s’obri la porta que, ara, Iñaki Urdangarin pugui anar fins al Tribunal Constitucional per presentar un recurs d’empara per vulneració dels seus drets fonamentals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència