Connect with us

Oci i Cultura

‘Amor de cans’, la novel·la de Maria Antònia Oliver, irromp a la nova graella d’IB3

Consisteix en una nissaga familiar ambientada a l’any 1974

Aquest passat dilluns va tenir lloc la presentació de la nova programació d’IB3 de cara a la nova temporada. La ficció de producció pròpia continua sent una de les grans apostes del canal autonòmic de televisió. L’univers femení d”Amor de cans, una adaptació de la novel·la de Maria Antònia Oliver, es una de les novetats de la nova programació.

‘Amor de cans’ narra l’enfrontament i la descomposició d’una família mallorquina de diverses germanes, les Gamundines. Una història plena de zones bosques, de mesquineses, de misèries. La novel·la exhibeix un clar domini dels registres lingüístics i de les expressions populars, una rica presentació de situacions i personatges i un indiscutible to poètic, sobretot pel que fa a la personalitat d’una de les germanes, N’Àngela, la boja, que es converteix en la conciencia de la família. Amor de cans evoluciona cap a un clímax final on la novel·la pren un important valor simbòlic, atès que la història de les Gamundines significa no sols un desarrelament dels personatges, sinó també el de bona part de la societat mallorquina.

A partir d’ara tindrem l’oportunitat de veure en format televisiu la novel·la escrita per l’escriptora manacorina, recentment proclamada filla predilecta de Manacor.

 

Són tendència