Connect with us

Manacor

Els joves del Llevant aprofiten el Mercat de Manacor per fer comerç just

Els doblers recaptats durant aquest dilluns aniran destinats a diverses ONG’s elegides pels mateixos estudiants

 

Aprofitant que el passat dissabte 13 de maig era el dia del comerç just, avui dilluns 15 de maig, alguns instituts del Llevant mallorquí com l’IES Capdepera, l’IES Porto Cristo o l’IES Manacor entre alguns altres han tret al carrer alguns productes fets a mà o recollits per ells per recaptar fons que destinaran a diverses ONG’s.

La iniciativa s’ha dut a terme dins el marc d’una nova assignatura optativa que el Govern Balear va afegir a l’oferta educativa d’enguany. L’assignatura s’anomena iniciativa empresarial i va encaminada a aportar als estudiants recursos per endinsar-se al món dels negocis i fer-ho d’una forma ètica i responsable.

Han estat molts els visitants que han passat pels estants muntats pels joves i a més ells han pogut viure un dematí diferent, aprenent en la pràctica i agafant consciència de què és el comerç just.

Els professors que han acompanyat als joves en la seva primera experiència com a comerciants coincideixen en assenyalar la importància i efectivitat d’aquests actes, ja que “els joves i presten molta més atenció i dipositen molt més d’interès que en un classe normal”

 

Són tendència