Connect with us

Oci i Cultura

Exercici de coordinació a la platja de Cala Bona

Efectius de la Policia Local de Son Servera i els Serveis de Salvament i Vigilancia han executat pautes i exercicis pràctics de rescat o perill a la mar

La platja adaptada de Cala Bona ha estat escenari, aquest divendres, de diversos exercicis pràctics que l’equip de socorristes, amb coordinació amb la Policia Local del municipi, han realitzat amb la finalitat d’assegurar una bona reacció i un seguiment adequat del protocol davant un possible rescat o perill a les platges.

Així, amb una víctima potencial llançant-se d’un lloc perillós, els Serveis de Salvament i Vigilància de Terra han avisat el banyista de la perillositat de la seva acció. Fent-ne cas omís, s’han hagut de llançar a l’aigua per salvar la víctima. Amb un desplegament de personal i equipament han demostrat com actuar davant un cas similar. Un cas en el qual han comptat amb el suport de la Policia Local, que immediatament ha acudit a la seva ajuda.

Després d’aquesta primera seqüència, també s’ha realitzat una petita escena de com actuar davant un perill dins la mar. En aquest cas ha estat la detecció de la caravel•la portuguesa, que ha obligat a treure a tothom de la mar i a acordonar la zona.

Uns exercicis que han mostrat la laboriosa feina dels cossos de seguretat de les platges i que assegura el bon funcionament i coordinació entre ells, sinònim de seguretat i qualitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com